dilluns, 6 d’abril del 2015


Inicialment les instal·lacions de Celler Verge de les Neus constaven de dues naus amb dipòsits de ciment amb capacitat de 5 milions de litres de vi elaborats, però en els últims 15 anys s’ha produït una important modernització de les instal·lacions del celler, passant a tenir una capacitat de 10 milions de litres de vi en envàs d’acer inoxidable i aplicant en aquesta renovació les més avançades tecnologies del mercat.
Actualment es disposa de 27 autobuidants amb capacitat per 2.650.000 litres, 3 premses pneumàtiques (2 de cuba oberta per a l’elaboració de vins negres i una cuba tancada per a elaboració de vins blancs), així mateix també es compta amb una màquina centrífuga de 10.000 litres / hora i un equip de fred de més de 500.000 frigories per la fermentació de vins.
L’última incorporació al celler ha estat la sala d’embotellament i la sala de bóta.
Aquesta última amb 102 bótes de roure francès i americà per optimitzar els nostres vins amb aquestes particularitats de la fusta.
Totes les instal·lacions estan pensades per atendre amb les màximes garanties de qualitat i higiene i aconseguir uns excel·lents vins. Els nostres tècnics i enòleg es recolzen dia a dia en modernes tècniques enològiques i en la millor maquinària perquè perfeccionar i augmentar la qualitat dels nostres vins.
>

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.

Las Leyes del Éxito-Alex Arroyo-Programa nª 2

Negocios online - Alex Arroyo

Cuerpo, Mente y Espíritu Donde No Llegan Los Médicos - Tiempo para la Verdad 7 (3).mp4

ENERGÍAS LIBRES, RKB radio Tiempo para la Verdad 7 (2).mp4

Pasarela organizada por el programa de radio "Moda y Diseño" de radio kanal barcelona

Kanal Radio Show

Kanal Radio Show

Conecta amb Facebook

Conecta amb Twitter

Conecta amb Instagram

Popular Posts